pazmaneum 

Társulásunkról

Elérhetőségeink
 A Pázmaneum Polgári Társulás alapszabályzata
 Beszámoló a Pázmaneum tevékenységéről
 2%
 Cieµ a činnosti zdruľenia
 Támogassa Ön is munkánkat!
Kiadványaink

Mária Légió
Képgaléria


Videók

 Videók 
Zenehallgatás

 Zene
Dunaszerdahely
Statisztika

Kedves Ministránsok!

Az idei nyáron is, immár nyolcadik alkalommal ministránstáborra kerül sor a szlovákiai magyar kispapok szervezésében, amelyre ezúton is szeretnének nagy szeretettel meghívni titeket. A tábor mottójául a következő szentírási idézetet választották: „Uram, te mindent tudsz, te tudod, hogy szeretlek.” (Jn 21, 17)

A nyári táborok két időpontban és két helyszínen kerülnek megrendezésre, ez alkalommal különösképpen figyelembe véve a jelentkező ministráns fiúk életkorát.

·        Azok a ministránsok, akik az idén fejezik be az alapiskola 8. évfolyamát vagy a nyolcosztályos gimnázium 4. évfolyamát, illetve akik tőlük idősebbek, a Gútán (Kolárovo) megrendezésre kerülő táborra jelentkezhetnek, amelyre 2010. július 12-17. között kerül sor.

·        Azok számára pedig, akik ebben az iskolaévben fejezik be az alapiskola 7. évfolyamát vagy a nyolcosztályos gimnázium 3. évfolyamát, illetve a tőlük fiatalabbak, 2010. július 19-24. között Párkányban (Štúrovo) kerül megrendezésre a tábor.

A tábordíj 25 euro lesz, a többi kiadást pedig támogatásokból szeretnék fedezni a szervezők. Önkéntes adományok az alábbi számlaszámra küldhetők: 11794192/5200 (OTP Banka Slovensko a.s.). További információk az alábbi elérhetőségeken kérhetők: ministranstaborok@gmail.com, +421 917 063 210, +421 903 285 804. A reklámplakátok és a jelentkezési lapok március folyamán lesznek szétküldve a plébániákra. Jó vakáció-tervezést, addig pedig sok sikert a tanulásban és hűséget kívánnak a ministráns-szolgálat végzésében a ministránstáborok szervezői.

Pázmaneum


Desinged by nagyatosz -- Az oldal az ingyenes NVU webszerkesztő és az ingyenes Artweaver képszerkesztő segítségével  készült -- The page created by FREE SOFTVER -- Az oldal FIREFOXRA optimalizált