pazmaneum 

Társulásunkról

Elérhetőségeink
 A Pázmaneum Polgári Társulás alapszabályzata
 Beszámoló a Pázmaneum tevékenységéről
 2%
 Cieµ a činnosti zdruľenia
 Támogassa Ön is munkánkat!
Kiadványaink

Szent Erzsébet Rózsája-díj

Mária Légió

Jézus Szíve család

Regnum Marianum Kalendárium

Mária Rádió
Már a Felvidéken is hallgatható!

ESZTERGOMI VÉTELKÖRZET: FM 97,4 MHz

KOMÁROMI VÉTELKÖRZET: FM 88,3 MHz


Püspöki pásztorlevelek

Szent Korona Lovagrend felvidéki  rendtartománya

Pázmaneum Hírlevél
Dunaszerdahely


Régi dunaszerdahelyi képeket, relikviákat keresünk!

Felhívás!

A Pázmaneum őszi szentföldi zarándoklata

Szentföldi zarándokútra hívja az érdeklődőket a Pázmaneum Társulás. A Julianus Tours szervezésében hirdeti meg őszi zarándoklatát a felvidéki társulás november 8-15. között. A zarándoklat lelki vezetői Karaffa János és Farkas Zsolt atyák lesznek.

Minden napra szentmisén való részvételi lehetőséget biztosítunk külön a zarándokcsoport részére. A túra teljes időtartama alatt magyarul beszélő helyi idegenvezető kíséri a csoportot. Az ár tartalmazza az utazás költségét, a megjelölt ellátást, idegenvezető költségeit, transzfereket, belépőket és borravalókat.

Utazási időpont: 2010. november 8-15.
Utazással együtt: 8 nap, 7 éjszaka
Utazás: A Julianus Tours szervezésében, Budapest- Tel Aviv- Budapest útvonalon repülőgéppel, az EL-AL izraeli légitársaság járatával, Izraelben légkondicionált autóbusszal.

A zarándoklat programja:

1. nap:
Találkozás Ferihegy 2B terminálon. Elutazás Budapestről a menetrend függvényében Tel Aviv-ba. Rövid ismerkedés Tel-Avivval és Jaffa-val, majd transzfer a szálláshelyre, Netanyara. Vacsora, szállás itt.

2. nap:
Délelőtt utazás a Sharon völgyén át Cesareaba, Herodes városába. Továbbutazás Haifaba, az ország legszebb városába. Itt a karmelita templom és a Stella Maris kolostor és Illés Próféta barlangjának megtekintése, szentmise, azután a Bahai –kertben gyönyörködhetünk. Délután látogatás Akko-ban, ahol a régi kikötő, védőbástyák találhatók. Vacsora, szállás már Galilea-ban.

3. nap:
Látogatás a Hegyi-beszéd helyén, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Genezareti-tóra. Nof Ginosarban a Yigal Alon Múzeum megtekintése, ahol a Jézus korabeli csónak, eredeti állapotában található. Majd rövid megállás a Yardenit merítkező helynél. Továbbutazás Tabgha-ba, a kenyér és halszaporítás helyére, utazás Capernaum-ba, Jézus városába, itt a 4. századi zsinagóga, római kori házak, Szent Péter templom meglátogatása. Azt követően csónakázás a tavon. Vacsora és szállás mint előző nap.

4. nap:
Délelőtt Kána –Kánai Mennyegző templomának megtekintése, majd utazás Nazareth-be, ahol az Angyali Üdvözlet templomát, valamint Mária kútját kereshetik fel utasaink. Utazás a Tabor-hegyre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a völgyre. Majd Gilboan és a Jordán völgyén át utazás Jeruzsálembe. A „világ legrégebbi városának” meglátogatása. Továbbutazás Jeruzsálembe, érkezés az Olajfák hegyére, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Szent Városra. Vacsora, szállás Jeruzsálemben.

5. nap:
Reggeli után városnézés Jeruzsálembe: Olajfák-hegye, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a város régi-és új városrészeire. Ezt követően a Getsemani kert, a Dominus Flevit, a Nemzetek templomának. Azt követően elutazás Betlehembe, a Születés Bazilikájának meglátogatása (helyzetfüggő). Vacsora, szállás Jeruzsálemben.

6. nap:
Reggeli után utazás a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez. Látogatás Qumranban, a barlangok megtekintése, ahol a Holt-tengeri tekercseket megtalálták. Felutazás a Massadara, ahol Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Rövid Holt-tengeri fürdőzés, majd késő délután visszautazás Jeruzsálembe. Vacsora, szállás itt.

7. nap:
Reggeli után városnézés folytatása Jeruzsálemben: Siratófal, séta a Bethesda Fürdőhöz és Szent Anna templomhoz. Óváros– Via Dolorosan végig a Sírtemplomhoz, a "Keresztény Zion", az Utolsó Vacsora terme, Dávid Király sírja és Dormitio templom megtekintése. Délután Új-Jeruzsálem: a Knesset és Menora . Azt követően látogatás Ein
Karemben, a Magnificat templom megtekintése. Vacsora és szállás, mint előző nap.

8. nap:
Hazautazás Tel Avivból a menetrendszerinti járattal, érkezés Budapestre a Ferihegy 2B Terminálra.

Szállás, elhelyezés: középkategóriás szállodákban, és kibucokban, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákban
Ellátás: félpanzió
Irányár: 990 € + repülőtéri illeték
Egyágyas felár: kb. 50.000 Ft

Jelentkezési határidő: augusztus 31.

Jelentkezés, információ:
Farkas Zsolt (Tel.: 00421-904-942790, email: zoticus88@gmail.com Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát ) és Karaffa János (Tel.: 00421-904-738207, email: caraffa.hu@gmail.com Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát ) atyáknál, a zarándoklat lelki vezetőinél.
Desinged by nagyatosz -- Az oldal az ingyenes NVU webszerkesztő és az ingyenes Artweaver képszerkesztő segítségével  készült -- The page created by FREE SOFTVER -- Az oldal FIREFOXRA optimalizált