pazmaneum 

Társulásunkról

Elérhetőségeink
 A Pázmaneum Polgári Társulás alapszabályzata
 Beszámoló a Pázmaneum tevékenységéről
 2%
 Cieµ a činnosti zdruľenia
 Támogassa Ön is munkánkat!
Kiadványaink

Szent Erzsébet Rózsája-díj

Mária Légió

Jézus Szíve család

Regnum Marianum Kalendárium

Mária Rádió
Már a Felvidéken is hallgatható!

ESZTERGOMI VÉTELKÖRZET: FM 97,4 MHz

KOMÁROMI VÉTELKÖRZET: FM 88,3 MHz


Püspöki pásztorlevelek

Szent Korona Lovagrend felvidéki  rendtartománya

Pázmaneum Hírlevél
Dunaszerdahely


Régi dunaszerdahelyi képeket, relikviákat keresünk!

Felhívás!

A Pázmaneum zarándoklata Pater Pióhoz és RómábaUtazási időpont: 2010. október 11-18.

Utazással együtt 8 nap, 7 éjszaka
Utazás: kényelmes, megbízható autóbusszal, tapasztalt gépkocsivezetőkkel, a Julianus Tours szervezésében
 
PROGRAM:
1.nap:
Találkozás a szervezés helyén (Párkány-Érsekújvár-Komárom) reggel 5-kor. Utazás Szlovénián keresztül, útközben megálló Mariborban, séta az óváros hangulatos kis utcáiban az idő függvényében. Érkezés a Velence környéki szálláshelyre, vacsora, szállás itt.
 2. nap:
Reggeli után továbbutazás San Giovanni Rotondo felé. Útközben megállás Loretoban, itt szentmise. Ez az Adriai-tenger partja közelében egy dombra épült kis város a XIV. század óta Itália leglátványosabb és legjelentősebb zarándokhelye. Tovább folytatjuk utunkat kisebb technikai szünetekkel San Giovanni Rotondoba, a szenté avatott Pater Pio sírjához, ahova a világ minden részéről évente több millió zarándok érkezik. Vacsora, szállás San Giovanni Rotondoban.
3. nap:
Délelőtt ismerkedés San Giovanni Rotondo városkájával, majd a szentmise után kirándulás Monte San Angeloba a híres búcsújáróhelyre - San Michele barlangtemplom megtekintése. Vacsora, szállás mint előző nap.
4.nap:
Elutazás Rómába. Útközben látogatás Montecassinoban. A montecassinoi apátságot 529-ben alapította Szent Benedek. Ez a szerzetesség bölcsője. A város nevezetességei közé tartozik még a neobarokk templom, lengyel temető, világháborús hősi emlékmű. Érkezés Rómába a késő délutáni órákban:a Colosseum , Forum Romanum, II. Viktor Emanuel emlékmű és a San Pietro in Vincoli megtekintése.  Szállás Róma környékén.
5-6.nap:
Gyalogos és autóbuszos városnézés keretében ismerkedés az „Örök város” páratlan szépségű műemlékeivel: a 4 híres bazilika, látogatás a Vatikánban, a Szt. Péter bazilika és II. János Pál nyughelyének megtekintése, az Angyalvár stb. Vacsora, szállás, mint előző nap.
7.nap:
Elutazás Rómából. Délelőtt tartózkodás Orvietoban , az etruszkok által alapított városba. Látogatás a dómban, mely az itáliai gótika egyik legszebb építészeti alkotása. Továbbutazás a Velence környéki szálláshelyre.
8. nap:
Hazaindulás reggeli után, utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül , rövid megálló a Trieszti-öböl partján fekvő páratlan szépségű  Miramare kastélynál. A kastélyt Habsburg Miksa főherceg építtette, a parkot ő tervezte. A palotában Erzsébet királyné is többször tartózkodott. Hazaérkezés az esti órákban a szervezés helyére (Párkány-Érsekújvár-Komárom).
 
Szolgáltatások:
 
Szállás, elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban, középkategóriás szállodákban
Ellátás: félpanzió
Irányár : 550 € + belépők /kb. 40 €/
 
Jelentkezési határidő és fizetendő előleg (300 €): szeptember 12.
Jelentkezés, információ:
Farkas Zsolt (Tel.: 0904-942790, email: zoticus88@gmail.com) és Karaffa János (Tel.: 0904-738207, email: caraffa.hu@gmail.com) atyáknál, a zarándoklat lelki vezetőinél.
Desinged by nagyatosz -- Az oldal az ingyenes NVU webszerkesztő és az ingyenes Artweaver képszerkesztő segítségével  készült -- The page created by FREE SOFTVER -- Az oldal FIREFOXRA optimalizált