pazmaneum 

Társulásunkról

Elérhetőségeink
 A Pázmaneum Polgári Társulás alapszabályzata
 Beszámoló a Pázmaneum tevékenységéről
 2%
 Cieµ a činnosti zdruľenia
 Támogassa Ön is munkánkat!
Kiadványaink

Mária Légió
Képgaléria


Videók

 Videók 
Zenehallgatás

 Zene
Dunaszerdahely
Statisztika

Regnum Marianum Akadémia

A 2007 február 10-én indított keresztény felnőttképzés 4 hónapos első előadássorozatának befejező találkozójára május 12-én került sor az egyházgellei Lelkigyakorlatos házban. A Mária Légió felvidéki tagozata és a Pázmaneum Társulás az Egyházgellei Római Katolikus Plébániával karöltve szervezi a Regnum Marianum Akadémiát. A képzés keretében biblikus, teológiai és egyháztörténeti előadásokat hallgathatnak az érdeklődők. 16 éves kortól minden hívő keresztény jelentkezhet a Felvidékről és Magyarországról is. A képzés ingyenes. Az év végeztével a hallgatók az előadásokból összeállított jegyzetet kapnak majd.

Az előadók közt vannak egyházi és világi személyek is. A lelkiatyák közül olyanokat választott az Akadémia vezetősége, akik tudásukkal gazdagíthatják a hívek hitbéli és nemzetismereteiket. Világi hívek is előadnak az Akadémián, akik egyházi ismeretekben jártasak és ezáltal tapasztalataikat megoszthatják a többiekkel. Az előadások alatt a hallgatók aktívan bekapcsolódnak. Kérdéseikkel és hozzászólásaikkal gazdagítják mások ismereteit. Egyes előadások a mai technika fejlődésének eredményeképpen megkövetelt vizuális segédeszközöket is igénybe vesz. A rendezvény végén programajánlóra kerül sor, amelyből a hallgatók megtudhatják, hogy milyen rendezvényekre kerül sor a közeljövőben.

A Regnum Marianum Akadémia tervei között szerepel, hogy más régiókban is megkezdi a felnőttképzést.


Desinged by nagyatosz -- Az oldal az ingyenes NVU webszerkesztő és az ingyenes Artweaver képszerkesztő segítségével  készült -- The page created by FREE SOFTVER -- Az oldal FIREFOXRA optimalizált