pazmaneum 

Társulásunkról

Elérhetőségeink
 A Pázmaneum Polgári Társulás alapszabályzata
 Beszámoló a Pázmaneum tevékenységéről
 2%
 Cieµ a činnosti zdruľenia
 Támogassa Ön is munkánkat!
Kiadványaink

Mária Légió
Képgaléria


Videók

 Videók 
Zenehallgatás

 Zene
Dunaszerdahely
Statisztika
Rendezvények, események
(Görgessen lejjebb!)Magyar hitoktatók találkozója Pozsonyban

Az SzPK Hitoktatási és Iskolai Bizottságának Magyar Kateketikai Albizottsága találkozót szervez a lelkiatyák, kispapok, katekéták és a többi érdeklődő részére november 20-án (szombaton) Pozsonyban, a miletič utcai Szalézi Rendházban  a következő programmal:

9.00 – Hálaadó szentmise a Szlovákiai Magyar Hitoktatási Központ megalakulásának 20. évfordulója alkalmából. Főcelebráns: mons. Dominik Tóth, nyugalmazott segédpüspök, szentbeszédet mond mons. Orosch János, a MAKAB püspök-elnöke.

10.00 – P. Brückner Ákos Előd O.Cist.  előadásai a Család Évével kapcsolatban:

a) II. János Pál: Familiaris consortio

b) a Család Éve a hitoktatásban

c) a Család Éve a budai Szent Imre PlébániánFatimai engesztelő imanap Dercsikán
Minden hónap 13-án fatimai engesztelő imanapot tartanak a csallóközi Dercsikán. A zarándokokat hívja és várja a dercsikai egyházközség.Mindenkit nagy szeretettel várunk. Várjuk  imacsoportok jelentkezését, akik  imáikkal, énekeikkel gazdagítanák a fatimai imanapok programját. Elérhetőség: tel.: 0905/ 556 215, vagy 031/55 94 714, mail:  atrey222@gmail.com. 


Mindenkit nagy szeretettel várunk, mind lelkiatyákat, mind a kedves híveiket.
Az imanapon való részvételünk nemcsak a Mária tiszteletünket fejezze ki, de építsük vele az egységet is Egyházunkban. 

Szeretném, hogy más lelkipásztorok is, ha idejük és elfoglaltságaik engedik, vállaljanak el egy imanapot. Megkérném a jelentkező lelkiatyákat, hogy jelezzék nekem előre, hogy melyik hónap imanapját tudnák elvállalni, akár telefonon: 0905 556 215, vagy e-mailban: atrey222@gmail.sk.

A dercsikai templom orgonája felújítás alatt van. Erre a célra lehet adakozni, vagy személyesen, vagy a plébánia bankszámláján keresztül, melynek a száma: 20292020/6500


Bíró Sándor, a bakai és dercsikai plébániák kormányzója


Desinged by nagyatosz -- Az oldal az ingyenes NVU webszerkesztő és az ingyenes Artweaver képszerkesztő segítségével  készült -- The page created by FREE SOFTVER -- Az oldal FIREFOXRA optimalizált