Támogassa a Pázmaneumot!

A Pázmaneum Polgári Társulás szeretne buzdítani mindenkit, hogy személyi jövedelemadója 2%-át ajánlja fel a Társulás részére, hogy támogassa a felvidéki magyar katolikusokért alapított polgári társulás munkáját.

Társulásunk adományokból tartja fenn magát, semmiféle más egyházi vagy szlovákiai kormányzati forrás nem segíti munkáját. Egyedül a hívek,  plébánosok és társadalmi szervezetek, vállalatok, magánvállalkozók nagylelkű adományaira számíthatunk. A befolyt összegből rendezvényeink lebonyolítását, valamint kiadványaink előállítási költségeit fedezzük. Bízunk benne, hogy a már 10 éve működő Pázmaneum Társulás továbbra is egyenes gerinccel állhat a felvidéki magyar katolikusok előtt és munkája alapján ítélik meg, nem pedig a hazug, besúgók által gerjesztett szóbeszéd alapján. Továbbra is folytatjuk a keresztény magyarság szolgálatában elkezdett munkánkat és minden erővel azon leszünk, hogy szülőföldünkön, aminket megillető ősi jogok alapján bánjanak velünk az egyházi és világi hatóságok. Ehhez kérjük imáikat és bizalmukat, hogy szebb jövőre ébredhessen a minket követő fiatal nemzedék és megmaradhassunk szülőföldünkön kereszténynek és magyarnak! Magyarországi támogatóink a Rákóczi Szövetségnek utalt 1% felajánlásával segíthetnek nekünk!

Szükséges adatok:

IČO/SID: 37989545
Právna forma: Občianske združenie
Obchodné meno: Pázmaneum
Sídlo: Hlavná ulica 47/22, 92901 Dunajská Streda

vyhlasenie-o-poukazani-danepazmaneum2021 potvrdenie-o-zaplateni-danepazmaneum2021 2020.12.07_Vyhlasenie 2018.12.07_priloha5

 

Szervezetünket a Közjegyzői kamara 17247/2021 iktatási szám alatt jegyezte be a jogosult szervezetek nyilvántartásába.

Támogassa Ön is adója 2%-ának felajánlásával a keresztény és nemzeti értékrendet valló Pázmaneum Társulást!

Bizalmát és támogatását megköszönve: Karaffa Attila

 

Nyomtatványok megtalálhatók a www.rozhodni.sk oldalon, de szívesen küldünk e-mail útján is az érdeklődőknek!

 

 

2011. 02. 05.|Tags: |